WwooowW

Thursday, June 21, 2012

Masih belum berhasil / Retroverted Uterus

Assalamualaikum...
last cycle x berjaya lg nampaknya..
on clomid untuk 150mg pulak.. 3 biji.

and doktor harini lak bgtau yg rahim ira sebernarnya terbalik/ retroverted uterus 
..
mashaALLAH...

xpe.. masih kuat semangat untuk berjuang...
lebih2 lagi baca pasal rakan2 yg mempunyai masalah sama tp berjaya hami. spt http://nakpregnant.blogspot.com/



smapi jumpa lg di lain update ok !



Friday, June 15, 2012

my 3rd HCG injection

Assalamualaikum semua..

Maaf sbb lama x update..
sgt2 bz sbnrnya..
dari bulan april sampai jun, masih blm sempat berehat2 dirumah..
setiap minggu ada saja aktiviti. team building taman negara, balik kg. wedding adik ipar dan mcm2 lg.

ok berbalik pasal cerita TTC ira, seperti yg diberitahu pada entrie lepas, ira berehat dari sebarang rawatan pada bulan 4.
Mmg x de jumpa doktor, no pills and no injection.. Mula2 risau jugak kalau2 period x dtg sbb next appointment jumpa doktor adalah bila kita period kan..
Alhamdulillah, witout pills, cik period dtg jugak pada 16 mei.
then ira terus call hospital selayang untuk buat appoinment.
next day ira pegi sana untuk checkup and amik clomid.
after beberapa hari kena dtg lagi untuk check progress. and lastly on CD13, my ovum dh 29mm.. Paling besar setakat ni. Alhamdulillah.. then terus dpt injection HCG.

Today already CD 31 and Cik P masih belum kelihatan.. Tp tanda2 kedatangan nya dah ada such as, my B bengkak, My nipple sensitif. My lower stomach cramp. Owh cik P. Perlu ke dtg lg... bila nk berehat selama 9 bulan?? aduyaiiiiii..
apa2 pun sama2 la kita tunggu k.



p/s: Cik P please don't come !!