WwooowW

Friday, September 30, 2011

Dia Datang ~


Hai...

Hari ni dengan rasmi nya cik P dtg menjengah..
no more spotted2..
its bleeding.
pg2 bgn tido tgk d cadar dah ada tanda cik P.
menyala..
hai cik P..
bila la ko nk gi bercuti panjang....
hehehehe
sebelum ni ko jarang2 dtg, aku nk ko dtg kan..
skrg ko dh dtg tiap bulan aku nk ko gi bercuti pulak..
xpe la cik P , ko dtg la setiap bulan pada waktu yg tetap..
supaya aku boeh tau bila aku harus bekerje kuat...
supaya aku tau bila cik O nk dtg..



**sekadar rintihan diri**


yg benar,

Tuesday, September 27, 2011

Spotted (again :( ~ )

[diari TTC]

Ya ALLAH..
apa dah jd ni..
pg ni tetiba ada spotted lg...
apa yg jd sebenarnya?
brape kali dh mandi wajib..

TTC sekalian, tolong ira ....


yg buntu,

Monday, September 26, 2011

Spotted (sambungan)

hai semua..

entri kali ni berkisar tetang TTC. seperti yang ira dh bgtau di entri ttc yang sebelumni, 21hb aritu ada spotted yg kuar, so, ira budjet period la kan..
tunggu punya tunggu spotted tu je yg kuar..
ptg xde, mlm xde.. esok pun xde..
dan ira mandi wajib macam biasa...
tp, bila lepas make love, ira dapati, pg esok ada spotted lg, tp lagi sikit dr hari sblm tu..
then ira pikir mungkin nk period.. tp x kuar btul2 lg..
tp, smpai skrg pun, masih blm period2 lg..
sabtu lepas ira ada beli UPT, n balik ira test. sbb ada juga baca2 yg awal kehamilan akan ada kuar spotted if rahim x btul2 kuat ..
tp result UPT-ve.
then tunggu lg, sbb tarikh sepatutnya period adalah 25hb.. tp smpai sekarang dh 26hb pun masih blm dtg lg itu mak cik....

ada x sapa2 rakan2 TTC yang lain pernah jd mcm ni??
period ke ada tu??
tolong ira ....
apa yg patut ira buat?



yg mengharap,

Wednesday, September 21, 2011

aDiRa~ Sanding 120211


Hi ALL,

arini nk sambung pasal wedding ira lak.
dah lama tertangguh.. dah x teratur dah entri2 ni..
hehehe..
tp tetap nk semadikan sebagai kenang2ngan suatu masa nnt.
biar pun dah 7 bulan lebih kami kawin.. hehehehe

ok, let me story it with picture ek..
senang sket.
wedding ceremony start dr pukul 10pg. sbb semua mknan dah siap awal.
makanya mmg pukul 10 lg pengantin lelaki sampai.. awal kan...
xde la panas sgt nk sanding...

this is my pelamin... 

my wedding cake

lepas kena makeup

my baby kak teh

brother in law yg sulong, abg fahir.

my b tgh bersiap

my bff from MRSM YT Besut yang tolong bwa hantaran

rombongan pengantin lelaki berjalan masuk

itu dia pahlawan ku..
sian bangcik.. senget2 pegang payung.. b tinggi sgt..

me... malu ^_^

assalamualaikum b...

berjalan masuk...

bersanding.. hehehe.. sesi tepung tawar bermula

my FIL

my MIL

my PIL

my BIL and biras

my Abah

my ibu

my Parent

My usu and her hubby

adik n zikri pun nk jugak..

tok ki

my boss, En Asyuk

My Officemate

KABAZian

KABAZian

KABAZian

KABAZian, tq for coming

posing before turun makan

makan beradap, tp sebelah2.. hehehe

i suap u, u suap i

my best cousin

us

picture with my hubby big family before diorg gerak balik kedah

hantar diaorg nk balik

UniKLian

hahaha.. me yang x cukup tinggi

happy !!!

pose classic

terimalah...

Stay Gang formal picture

Stay gang informal picture

mera kamra he~

tempat beradu

love it

aishah di meja guest book

ni la org yang bertanggung jaawab buat wedding cake saya.. my cousin, kak zura.

lepas tukar baju

potong cake

budjet mcm citer tiramisu

kawan2 b masa kerje kt shell house 

stay gang from MRSM YT besut lg..

like this picture and love them muchhh

my sis from terengganu



senget~


regards,